nieuws

Nacht van de Fooi op 23 mei

Café

De jaarlijkse Nacht van de Fooi wordt dit jaar op 23 mei gehouden. Tijdens deze horeca-activiteit worden de fooien op die dag voor het goede doel. Vorig jaar werd er vorig jaar ruim 50.000 euro opgehaald.

Nacht van de Fooi op 23 mei

De organisatie van de Nacht van de Fooi stelt dat het dit jaar vanwege de gevolgen van de kredietcrisis wat minder gaat met sponsoring. Toch hoopt de organisatie weer op een succesvolle editie.

De Nacht van de Fooi vindt plaats in minimaal negen steden. Vorig jaar werd er na verdubbeling van Impulsis, het loket voor Nederlandse particuliere initiatieven in ontwikkelingssamenwerking, totaal een bedrag van ruim 110.000 euro opgehaald. De Nacht van de Fooi vindt vanaf 2005 jaarlijks plaats, waarbij horecamedewerkers de fooi van die dag afstaan aan het goede doel.

Reageer op dit artikel