nieuws

Nederland krijgt eerste Wash&Coffee

Café

In Amsterdam opent 9 september de eerste Wash&Coffee van Nederland. Wash&Coffee is een combinatie van een wasserette en koffiebar in één. De eerste Was&Coffee zit in het Duitse Munchen. Het gaat hier om een initiatief van Bosch en Persil.

Nederland krijgt eerste Wash&Coffee

Bij Wash&Coffee hoef je je niet meer te vervelen terwijl je wacht tot je wasgoed schoon is. Gebruikers van de wasserette kunnen een kopje koffie nuttigen, werken of studeren terwijl ze wachten op de wasmachine. In Munchen is er verschil tussen bediening en zelfbediening. Hoeveel vestigingen er nog volgen van deze formule is niet bekend.

De eerste vestiging van Nederland opent op 9 september in Amsterdam aan het Marie-Heinekenplein.

Zie deze video op youtube over Wash&Coffee


Reageer op dit artikel