nieuws

Nederlander gezocht na steekpartij Antwerps café

Café

Bij een steekpartij in een café in Antwerpen zijn zondagnacht twee mensen zwaargewond geraakt. De dader was waarschijnlijk een Nederlander. Naar hem wordt nog gezocht. Dat heeft de Antwerpse politie maandag bekendgemaakt.

Nederlander gezocht na steekpartij Antwerps café

De ruzie ontstond toen een klant die geen drank meer wilde bestellen gevraagd werd om te vertrekken. De man werd kwaad en gaf een werkneemster van het café een klap. Andere personeelsleden kwamen tussenbeide. De klant trok daarop een klein mes en begon er wild mee om zich heen te zwaaien.

Twee vrouwen en een man raakten lichtgewond Twee andere vrouwen werden met zware steekwonden in de borst overgebracht naar het ziekenhuis. Ze verkeerden enige tijd in levensgevaar. De woedende klant ging er na de steekpartij vandoor.

Reageer op dit artikel