nieuws

Nieuw eetcafé in oude verkeerstoren Schiphol-Oost

Café

In de oude verkeerstoren van Schiphol-Oost is sinds begin deze maand WINGS food & drinks gevestigd. Het gaat om een eetcafé met het accent op kwaliteit, gezelligheid en laagdrempeligheid, zo laten de eigenaren Lloyd Vandenberg en Martin de Zwart weten.

Nieuw eetcafé in oude verkeerstoren Schiphol-Oost

‘WINGS is een modern, laagdrempelig eetcafé met toegankelijke prijzen en een gevarieerde kaart. Het eetcafé is gevestigd op de benedenverdieping van deze historische locatie en heeft een groot terras aan de voor- en achterzijde’, zegt Martin de Zwart.

De oude toren heeft naast de benedenverdieping een viertal etages met uitkijk op het platform met vliegtuigen. ‘Deze verdiepingen zijn besloten en worden verhuurd voor vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, workshops, private dinners of andere feesten’, vult Lloyd Vandenberg aan.

WINGS is onderdeel van Glendale Group BV in Aalsmeer, moederbedrijf van Juggle Juice Bar, Jubble Sandwich Bar, Café Rembrandt en Pet Tutti! op Schiphol Plaza. Lloyd Vandenberg is oprichter en eigenaar van Glenddale Group en Martin de Zwart heeft binnen de organisatie gedurende veertien jaar de functie van manager operations bekleed.

Reageer op dit artikel