nieuws

Nieuw leven voor Brabantse De Drie Gezusters

Café

In Eindhoven en Den Bosch worden nieuwe horecazaken geopend op de plekken waar voorheen De Drie Gezusters van Sjoerd Kooistra zaten. In Eindhoven komt er na de zomer een discotheek, in Den Bosch vindt waarschijnlijk later in het jaar een opening plaats.

Nieuw leven voor Brabantse De Drie Gezusters

In Eindhoven wordt Club Storm geopend, onder Café Bolle. Dat café is een van de zes horecazaken van Wolfgang Meidl, tevens de man achter Club Storm. De discotheek met live-muziek heeft op het Stationsplein in Eindhoven concurrentie van Bermuda en Club Seven.

De plannen met de voormalige Drie Gezusters in Den Bosch zijn nog wat vaag. De uitbaters, Frits Kuiper en Jan van Son, zouden eind dit jaar van start willen met een nieuwe uitgaansgelegenheid. Na de zomer wordt daar mogelijk meer over bekend.

Reageer op dit artikel