nieuws

Nieuwe chef-kok voor Rain

Café

De trendy zaak Rain in Amsterdam heeft een nieuwe chef-kok. Richard Kerkman neemt de kookleiding over van Brian McKenna. Kerkman stond eerder ondermeer in de keuken van Lambermon’s in Haarlem, De Jonge Dikkert in Amstelveen en ’t Jagershuis in Ouderkerk aan de Amstel.

Nieuwe chef-kok voor Rain

De nieuwe chef wordt gemeld in de nieuwsbrief van Rain. ‘Kerkman is de opvolger van Brian McKenna, die is teruggekeerd naar Londen. Kerkman werkte eerder voor Michel Lambermon, De Hoop op d’Swarte Walvis, Jackie RC, De Jonge Dikkert en ‘t Jagershuis’, zo laat eigenaar Bas van Dam van Rain weten.

Modern en toegankelijk
Van Dam: ‘De kookstijl van Kerkman is modern en toegankelijk. Naast een nieuwe chef zijn er ook wat aanpassingen in het interieur geweest en komt er een nieuw terras bij Rain’. Rain is gevestigd op het Rembrandtplein en is een zogeheten all-in-one concept. Het bedrijf bestaat twee jaar.

Reageer op dit artikel