nieuws

Nieuwe horecadirecteur voor InBev

Café

InBev Nederland heeft Remco Boerefijn benoemd tot nieuwe horecadirecteur. Boerefijn volgt Manisha Thakker op. Boerefijn werkt sinds 2000 voor de bierbrouwer.

Nieuwe horecadirecteur voor InBev

‘Voor mijn benoeming tot horecadirecteur heb ik brede ervaring opgedaan binnen InBev en was eerder al verantwoordelijk voor de uitbouw van het groonhandelkanaal in de horeca’, aldus de kersverse directeur over zijn nieuwe functie.

Boerefijn is de opvolger van Manisha Thakker, die eerder dit jaar werd benoemd tot horecadirecteur en nu de functie van marketingdirecteur in de Business Unit Duitsland, Oostenrijk & Zwitserland gaat vervullen.

Thakker: ‘Ik ben er trots dat ik deze uitdaging krijgt aangeboden en maak gebruik van de internationale mogelijkheden die InBev biedt. In mijn nieuwe functie in Duitsland zal ik mijn sales- en marketingervaring, passie en doorzettingsvermogen inzetten om mijn bijdrage te leveren aan de verdere uitbouw van het succes van de Duitse InBev-merken’.

Remco Boerefijn blijft naast zijn functie als horecadirecteur verantwoordelijk voor de afdeling Operations. InBev Nederland is onderdeel van InBev NV/SA, ’s wereld’s leidinggevende bierbrouwer.

Reageer op dit artikel