nieuws

Nieuwe locatie voor Top 100 café

Café

Ierse pub Paddy O’Ryan heeft een nieuwe locatie gevonden. Media oktober verhuist de nummer 7 uit de Café Top 100 naar een pand aan de Tweebaksmarkt in Leeuwarden. Eerder was hier grand café het Haersmahuys gevestigd. Later gevolgd door de weinig succesvolle clubconcepten Purple en Zen. Het pand is nu al geruime tijd niet meer in gebruik.

Nieuwe locatie voor Top 100 café

Deze zomer zal het monumentale pand een verbouwing ondergaan. Volgens Paddy-eigenaresse Baukje de Vries zal er alles aan worden gedaan de karakteristieke sfeer van de Ierse pub ook hier tot leven te brengen. Paddy O’Ryan zal tot 1 september doordraaien op de huidige locatie aan het Gouverneursplein.

Het pand waarin de zaak nu nog is gevestigd is samen met dat van het ernaast gelegen Mood Drink & Foods verkocht aan het horecaduo Bas Hollenberg en Arjen Rusticus. Zij willen van de twee panden één horecabedrijf maken, De Walrus. Eerder openden zij in watersportstad Sneek al een Walrus. De Leeuwarder versie van dit grote en lichtbruine eetcafé moet eind 2009 de deuren openen.

Reageer op dit artikel