nieuws

Nieuwe wijnbar in Hilversum: Vintage

Café

Op vrijdag 1 april wordt de eerste wijnbar in et gooi geopend: Vintage. De initiatiefnemers zijn Kees en Jannemieke Verhoeff, eigenaren van restaurant Puur Smaeck in Hilversum. Wijnbar Vintage is gelegen aan het Biersteegplein te Hilversum. De bekende Hilversumse wijnexpert en -schrijver Hans Melissen, auteur van o.a. Château Poeha, zal Vintage officieel openen.

Nieuwe wijnbar in Hilversum: Vintage

Bij Vintage worden verschillende wijnen van de wijnkaart per fles maar ook per glas aangeboden. De wijnkaart is samengesteld in samenwerking met wijnleverancier de Gouden Ton uit Laren en alle wijnen worden geschonken in het Oostenrijks glaswerk van het merk Riedel. Bij de wijnen worden ook hapjes geserveerd.

De opening vindt plaats op 1 april, met een optreden van de band Kid Stone onder leiding van Paul Grob.

Reageer op dit artikel