nieuws

NK Flair Bartending op Horecava 2010

Café

De Horecava krijgt er weer een vakwedstrijd bij. Volgend jaar wordt voor het eerst het Nederlands Kampioenschap Flair Bartending gehouden op de grootste horecavakbeurs van Nederland, gehouden in het RAI-complex in Amsterdam.

NK Flair Bartending op Horecava 2010

Tijdens de jongste editie van de Horecava gaven drie topflairbartenders drie dagen lang een show om het beurspubliek warm te laten lopen voor de wedstrijd. Volgend jaar wordt het NK Flair Bartending voor het eerst gehouden tijdens de Horecava.

De shows werden verzorgd door onder andere Thijs Groen en Martijn Koenders. Groen, die volgens de presentator een kanshebber is op de titel volgend jaar, gaf een demonstratie waarbij hij jongleerde met zelfs vier flessen.

Reageer op dit artikel