nieuws

Olm Bier weg uit Winschoten

Café

Olm Bier vertrekt uit Winschoten. Dat heeft het jonge bierbedrijf bekendgemaakt. Olm wil zich vestigen in het zuiden van het land en heeft al een locatie op het oog.

Olm Bier weg uit Winschoten

Het wordt zeer waarschijnlijk de gemeente Valkenburg aan de Geul, zo meldt de regionale nieuwssite RTV Noord. Volgens RTVNoord.nl slaat het pilsmerk niet zo goed aan in het noorden van het land en zou dat de reden zijn van de verhuizing. Het bier wordt sinds de lancering, drie jaar geleden, gebrouwen in België.

Vanaf de start wordt Olm Bier verkocht vanuit Winschoten. Het prijsvriendelijke biermerk maakt een snelle opmars in de Nederlandse horeca en daarbuiten. In ons land tappen inmiddels ruim honderd horecazaken Olm Bier. In het buitenland is het merk verkrijgbaar in België, Spanje, Griekenland en Turkije.

Reageer op dit artikel