nieuws

Onderhandelingen Nighttown stukgelopen

Café

De heropening van de Rotterdamse zaak Nighttown is voorlopig van de baan. De onderhandelingen tussen de beoogde exploitanten en bierbrouwer Heineken zijn afgeketst. Heineken moet op zoek naar nieuwe ondernemers.

Onderhandelingen Nighttown stukgelopen

Volgens één van de beoogde nieuwe eigenaren was er te weinig vertrouwen om de zaak weer nieuw leven in te blazen. ‘We voelden vooral een gebrek aan vertrouwen bij Heineken en andere partijen. Het rammelde teveel’, aldus Kees Monteban in het AD.

Financiële steun
De gemeente Rotterdam zegde onlangs financiële steun toe aan de poptempel. Wel eiste het een scheiding van de horecaexploitatie en de concertorganisatie. Met het stopzetten van de onderhandelingen moet Heineken op zoek naar een nieuwe eigenaar. Sinds Nighttown wegens een faillissement in juli 2006 de deuren sloot, wordt het de derde zoektocht van de bierbrouwer naar een geschikte exploitant.

Zie ook:
Nighttown krijgt laatste kans (feb, 2007)

Reageer op dit artikel