nieuws

Ontvoerde man blijkt kroegbaas

Café

De man die vorige week in Arnhem is ontvoerd, blijkt een caféhouder te zijn. Het gaat om de 45-jarige Metin Aydin, eigenaar van Café Bar Kent in Arnhem.

Ontvoerde man blijkt kroegbaas

De kidnap is lang stilgehouden uit angst voor het leven van de kroegbaas. Aydin werd vorige week dicht bij zijn huis klemgereden en overmeesterd door een nep-arrestatieteam. De politie heeft een team van 25 rechercheurs op de zaak gezet.

Gasten van Café Kent aan de Steenstraat in Arnhem beschrijven Aydin als een lieve man. ‘Hij is als een vader voor ons. Hij hielp me bij het maken van keuzen in mijn studietijd en staat voor iedereen klaar’, zegt een van de cafébezoekers in De Telegraaf.

De politie heeft laten weten dat de Koerd Aydin vermoedelijk onder bedreiging van een vuurwapen is meegenomen. Volgens bronnen rond de familie, zo meldt De Telegraaf, is er geen eis geweest om losgeld.

Reageer op dit artikel