nieuws

Oostenrijkse in directie Heineken Nederland

Café

Solveig Menard-Galli (41) is per 1 december 2011 Financieel Directeur van Heineken Nederland. Menard-Galli is het eerste vrouwelijke lid van het Heineken Nederland Directie-team. Zij volgt Koos Tromp (55) op, die recent benoemd werd tot Directeur Customer Services & Logistics.

Oostenrijkse in directie Heineken Nederland

De Oostenrijkse Solveig Menard-Galli is het nieuwe lid van het Heineken Nederland Directie-team, bestaande uit vier directieleden. Na verschillende Finance functies vervuld te hebben in Oostenrijk, startte zij in 2008 haar loopbaan bij Heineken International als Director Global Business Control.

Menard-Galli heeft sindsdien een belangrijke bijdrage geleverd aan de verbetering van de internationale management rapportage bij Heineken, het Hunt4Cash programma en de ontwikkeling van de wereldwijde Heineken Finance Academy.

Menard-Galli volgt Koos Tromp op. Hij is per 1 januari 2012 benoemd als Directeur Customer Services & Logistics. Hieronder vallen alle bierleveringen in Nederland en de wereldwijde export. Tromp is op 1 juni 1983 bij Heineken Nederland dienst getreden. Sinds 1 januari 2007 was hij in de rol van Financieel Directeur lid van het Heineken Nederland Directie-team.

Tromp neemt de functie over van Fred Holvast, die heeft besloten om met ingang van 1 januari 2012 met pensioen te gaan.

Reageer op dit artikel