nieuws

Opbouw Scheveningse strandtenten van start

Café

Het Scheveningse strandseizoen is officieel van start gegaan. Op het strand worden sinds maandag 1 maart de eerste strandpaviljoens weer opgebouwd.

Opbouw Scheveningse strandtenten van start

Hoewel de komende tijd de boulevard van Scheveningen volledig op de schop gaat, mogen de horeca-ondernemers hun strandtent gewoon opbouwen. De verwachting is dat het opbouwen over twee weken helemaal klaar is.

Niet elke strandtent kan op zijn eigen plek herrijzen. Zo moet door de bouwwerkzaamheden aan de boulevard strandclub DOEN verhuizen. Deze club komt de komende twee seizoenen, in 2010 en in 2011, naast strandtent WIJ bij het noordelijk havenhoofd. WIJ werd door het tijdschrift Revu drie jaar op rij uitgeroepen tot Strandclub van het Jaar.

Wij en Doen zijn beide eigendom van de horecagroep Zamen. Deze groep baat ook The Harbour Club uit en Restaurant Madestein en Square, restaurant, bar en club.

Reageer op dit artikel