nieuws

Overlastgever mag Utrechtse horeca niet meer in

Café

De eerste overlastgever in de Utrechtse horeca heeft een collectieve ontzegging tot 32 uitgaansgelegenheden in de stad gekregen. Dat is het gevolg van de invoering van de Collectieve Horecaontzegging (CHO) door Utrechtse horecaondernemers.

Overlastgever mag Utrechtse horeca niet meer in

De 23-jarige man uit Utrecht maakte zich binnen korte tijd twee keer schuldig aan geweld in een horecagelegenheid. De ondernemer besloot hem in overleg met de politie de toegang te ontzeggen, zo meldt de politie vrijdag.

In april voerden de Utrechtse ondernemers in samenwerking met politie en de gemeente de CHO in. Zeventig kroegen en discotheken werden benaderd en 32 gelegenheden doen mee.

De overlastgever is een jaar lang niet welkom in de aangesloten bedrijven.

Reageer op dit artikel