nieuws

Patronaat in Haarlem pakt clubprijs

Café

Het Patronaat in Haarlem is winnaar geworden van de Nieuwe Revu Nachttempel 2007, de publieksprijs voor beste club van Nederland. Het Patronaat volgt Doornroosje in Nijmegen op, die dit jaar tweede werd.

Patronaat in Haarlem pakt clubprijs

Aan de prijs is een bedrag van 15.000 euro verbonden om te besteden aan een feest. De derde plaats van de publieksprijs gaat naar Effenaar in Eindhoven. Totaal werden uit honderd aanmeldingen acht bedrijven genomineerd voor de finale.

De prijs is door Nieuwe Revu in het leven geroepen om het nachtleven in Nederland te stimuleren.

Nieuwe Revu Nachttempel 2007:
1. Patronaat, Haarlem
2. Doornroosje, Nijmegen
3. Effenaar, Eindhoven
4. Paard van Troje, Den Haag
5. Off_Corso, Rotterdam
6. Panama, Amsterdam
7. 11, Amsterdam
8. De winkel van Sinkel, Utrecht

Reageer op dit artikel