nieuws

Plassania eist 5,2 mln euro van Heineken

Café

In een kort geding tegen Heineken eist Plassania Beheer BV, het bedrijf van wijlen Sjoerd Kooistra, 5,2 miljoen euro. Volgens advocaat Oscar Hammerstein heeft Heineken een huurachterstand bij Plassania.

Plassania eist 5,2 mln euro van Heineken

De zaak dienst woensdag 8 september voor de rechtbank van Groningen, meldt Telegraaf.nl. Het kortgeding is de zoveelste stap in het conflict tussen bierbrouwers en Plassania.

Vorige week nog liet Heineken weten zeventien horecazaken in Groningen te laten sluiten om het nog geld tegoed zou hebben. Kort daarop besloot Heineken de zaken toch weer open te laten. Intussen liet InBev weten een verzoek tot faillissement van Plassania te hebben ingediend bij de rechtbank van Amsterdam.

Reageer op dit artikel