nieuws

Plug- en play espressobar CoffeeQube wil snel groeien

Café

De eerste plug- en play espressobar van Nederland. Dat is volgens Guido Dam van Stonehenge Coffee Company de CoffeeQube. Deze week is de eerste compacte espressobar gelanceerd bij UPC. Eerder nam ING de compacte espressobar over na een pilot.

Plug- en play espressobar CoffeeQube wil snel groeien

De bar is 2,4 meter bij 2,4 meter groot. Het is geschikt voor bedrijfrestaurants en kantoorlocaties. Het minimaal aantal pandbewoners moet vijf honderd zijn. De mobiele espressobar wordt geleverd met barista, om zo kwaliteitskoffie te schenken.

In het hoofdkantoor van ING hield Stonehenge Coffee Company een pilot met de CoffeeQube. Die beviel ING zo goed, dat het bankbedrijf de mobiele espresso overnam. De CoffeeQube is te huur of te koop. Eigenaar Guido Dam, ook de man achter de mobiele espressowagens van MobiCCino, denkt eind van dit jaar drie of vier mobiele espressobars in Nederland in bedrijf te hebben.

MobiCCino is de laatste tijd regelmatig in het nieuws vanwege medewerker Esther Maasdam. Maasdam mag zich na het winnen van het NK Latte Art de beste melkschuimschenker van Nederland noemen.

Reageer op dit artikel