nieuws

Politie-informatie over Kooistra blijft uit

Café

De politie verwacht dinsdagochtend rond 11.00 uur nog geen verdere mededelingen te kunnen doen over de dood van Sjoerd Kooistra. Om 11.00 uur is er een ingelaste persconferentie vanwege de dood van de horecatycoon.

Politie-informatie over Kooistra blijft uit

Vanochtend is de politie verder gegaan met het doen van forensisch onderzoek in en rond de woning van Kooistra in Ubbergen nabij Nijmegen. Of er ook een buurtonderzoek komt, kon de politie dinsdagochtend nog niet zeggen.

Het stoffelijk overschot van Kooistra werd in de nacht van maandag op dinsdag door een lijkwagen opgehaald. Maandag aan het eind van de middag werd Kooistra dood aangetroffen in het villa in Ubbergen na een melding.

De politie wil niet zeggen of het om een misdrijf of om zelfmoord gaat. Advocaat en vriend Oscar Hammerstein liet maandagavond weten dat Kooistra zich vrijwel zeker van zijn leven heeft beroofd.

Reageer op dit artikel