nieuws

Politie verbiedt ‘grootste Franse borrel

Café

De politie van Parijs heeft donderdag de apéro géant (gigantische borrel) verboden die zondag naast de Eiffeltoren zou plaatsvinden. De organisatoren hadden via netwerksite Facebook opgeroepen tot de grootste Franse borrel ooit.

Politie verbiedt ‘grootste Franse borrel

Dit melden Franse media. Bij een ‘Facebook-borrel’ in Nantes was vorige week een dode gevallen. Een dronken jongeman viel tijdens de apéro géant van een brug.

De Franse politie heeft voor zondagavond een verbod op het vervoeren en het bezit van flessen afgekondigd voor het Champ-de-Mars, het uitgestrekte park naast de Eiffeltoren. Ook is de consumptie van alcohol er verboden. De politie zal verder de ,,noodzakelijke middelen” inzetten om de apéro géant te voorkomen.

Reageer op dit artikel