nieuws

Politiehond grijpt dief bierfust

Café

Een 22-jarige bierdief uit Etten-Leur is vrijdagavond in een poging te ontkomen aan de politie het water ingedoken. In een rietkraag in de waterpartij kreeg politiehond Rico de man te pakken, waarna die kon worden aangehouden.

Politiehond grijpt dief bierfust

Dat heeft de politie bekendgemaakt. De man had bij een distributiecentrum voor dranken zijn slag geslagen door ervandoor te gaan met zeven lege bierfusten met een waarde van nog geen 25 euro aan statiegeld. Getuigen hadden hem gezien en stuurden de politie achter hem aan.

De man dook het water in. Een politieman ging hem samen met politiehond Rico achterna. Rico kreeg de vermoedelijke dief te pakken en beet hem in zijn bovenbeen. Na een bezoek aan het ziekenhuis kon de man worden ingesloten.

Reageer op dit artikel