nieuws

Populairste homocafé in Almere

Café

Café Den Enghel in Almere mag zich het populairste homocafé van Nederland noemen. Tenminste dat is de uitkomst van de enquête waarvoor ruim 27.500 stemmen zijn uitgebracht op de website GaySite.nl.

Populairste homocafé in Almere

De site organiseerde de Homohoreca Verkiezing 2008.

Het café in Almere won in de categorie ‘(Dans)Cafés’ en kreeg 38,6 procent van de stemmen. In die categorie werd Club Entrance uit Apeldoorn (met 17,5 procent) tweede en Prik in Amsterdam derde (12,1 procent).

In totaal waren er vier categorieën waarin gestemd kon worden. Meest populaire ‘Gay Sauna’ van 2008 is net als vorig jaar Steamworks uit Arnhem. Favoriete ‘Gay Party’ werd het Utrechtse PANN-feest, voor de Amsterdam Gay Pride en Roze Maandag in Tilburg. Club Entrance uit Apeldoorn mag zich de leukste gaydiscotheek van het jaar noemen.

Reageer op dit artikel