nieuws

Portier krijgt harddrugs als fooi

Café

Een portier in ’s Hertogenbosch is op een wel heel bijzondere manier voorzien van een fooi. De horecamedewerker kreeg in plaats van een muntstuk een zakje met wit poeder is zijn hand gedrukt. Mogelijk gaat het om harddrugs.

Portier krijgt harddrugs als fooi

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 25-jarige inwoner van Den Bosch aangehouden voor overtreding van de Opiumwet. De man had bij het verlaten van een horecagelegenheid in de Karrenstraat de portier bij wijze van fooi geen geld, maar een zakje met wit poeder in de hand gedrukt.

De verraste uitsmijter schakelde de politie in die de gulle gever aanhield. In het zakje zaten waarschijnlijk hardrugs, aldus de politie. De Bosschenaar bleek ook hasj bij zich te hebben. De politie heeft de drugs inbeslaggenomen.

Reageer op dit artikel