nieuws

Primeur: eerste Nederlandse Martini Bar

Café

Rotterdam heeft een heuse landelijke primeur. In de mode- en uitgaansstraat De Meent komt de eerste Martini Bar van Nederland. Het bedrijf komt bij hippe modezaken als American Apparel en restaurants zoals Amarone (1 Michelinster).

Primeur: eerste Nederlandse Martini Bar

Deze Martini Bar is pas de vijfde ter wereld. Er zijn onder meer vestigingen in Chicago en wat dichter bij huis, Antwerpen. Rotterdam herbergt dus de allereerste op Nederlandse bodem. De bar aan de Meent is er gekomen door een samenwerking tussen de Rotterdamse horecaondernemer Daniel de Blok en designer Eric Kuster

En uiteraard het Italiaanse vermouthmerk Martini. De kleuren van het interieur verwijzen naar het logo van de naamgever: wit, rood en zwart met een gouden randje. Op de kaart van het etablissement staan naast Martini on ice ook klassieke en eigentijdse Martini longdrinks en cocktails op de kaart. Ook kan er gegeten worden.

Reageer op dit artikel