nieuws

Primeur voor World of Coffee Maastricht

Café

Maastricht is dit jaar het decor voor diverse wedstrijden op koffiegebied tijdens het event World of Coffee. Voor het eerst wordt er een wk gewijd aan slow koffie en de bijbehorende zetmethodes; de Brewers Cup World Championship.

Primeur voor World of Coffee Maastricht

World of Coffe vindt plaats van 22 tot 24 juni in het Mecc in Maastricht. De organisatie is in handen van SCAE, speciality coffee association of Europe.

Volgens de organisatie komen de beste baristi en andere koffiedeskundingen naar Maastricht om te strijden om een van de te behalen titels. Naast slow koffie is ook Latte Art onderwerp voor een kampioenschap, net als Coffee in Good Spirits. Ook wordt gestreden om het beste landenteam.

Naast de kampioenschappen is Maastricht in juni ook het decor voor een bijbehorende koffievakbeurs en diverse koffieworkshops.

Reageer op dit artikel