nieuws

Radstake schaft enorme parasol aan

Café

Boerendancing De Radstake in Varsseveld heeft een megaparasol geplaatst. De parasol beslaat vijftien bij vijftien meter, totaal 225 vierkante meter oppervlakte. Met de parasol is een investering van 120.000 euro gemoeid.

Radstake schaft enorme parasol aan

Dat laat eigenaar Robert Venderbosch van De Radstake, met een jaaromzet van 5,2 miljoen euro nummer 97 in de Misset Horeca Top-100, weten.

Aanleiding voor de aanschaf van de megaparasol is het rookverbod. ‘Rookruimtes in onze zaak, vind ik maar niks. We hebben het rookverbod aangegrepen om meer buitenactiviteiten te ontplooien. Toen kwamen op deze enorme parasol’, aldus Venderbosch.

De parasol dient op zaterdagavond als rookplaats voor discobezoekers. Naast discogangers kunnen restaurantgasten er op andere tijdstippen gebruikt van maken. Door de aanleg van een grote tuin voor de zaak waar speeltoestellen voor kinderen komen, richt De Radstake zich binnenkort ook op ouders met jonge kinderen.

Tip

In Misset Horeca Live 9 (31 maart 2009) ziet u de parasol ‘in actie’ en licht Robert Venderbosch zijn investering toe.

Verder in Misset Horeca van 10 april een uitgebreid artikel over de megaparasol van De Radstake.

Reageer op dit artikel