nieuws

Rafael Reyes hoopt op WK Cocktail in India

Café

Rafael Reyes, bartender bij MOMO in Amsterdam, vertegenwoordigt ons land in de strijd om een plaatsje te bemachtigen tijdens de Diageo Reserve Brands World Class Global Final, ook wel het officieze WK Cocktail genoemd.

Rafael Reyes hoopt op WK Cocktail in India

Reyes won maandag in Huize Frankendael in Amsterdam de Nederlandse wedstrijd waarbij 25 bartenders aanwezig waren. Binnenkort moet hij zich namens Nederland in Berlijn zien te plaatsen voor het WK. Dat vindt in juli plaats in New Delhi in India.

In 39 landen vinden er voorrondes plaats, die er uiteindelijk voor moeten zorgen dat er een opvolger wordt gevonden van de winnaar van 2010: de in Londen werkzame bartender Erik Lorincz. Drankenleverancier Diageo is initiatiefnemer van de cocktailwedstrijd.

Reageer op dit artikel