nieuws

Rampauto was van eigenaar eetcafé

Café

De auto waarmee drie jongens in Drunen door een verkeersongeluk om het leven kwamen, was van de eigenaar van een eetcafé uit Vlijmen. De horecaondernemer leende zijn auto uit omdat zijn gasten volgens eigen zeggen door de busstaking niet meer naar huis konden.

Rampauto was van eigenaar eetcafé

De drie jongens van zeventien, negentien en twintig jaar oud verongelukten woensdagavond toen de auto waarin ze zaten tegen een boom knalde. Twee van hen waren op slag dood. De derde overleed later in het ziekenhuis.

De mede-eigenaar van het eetcafé, Ismet Kirisik, zegt geschokt te zijn door het ongeval. ‘De jongens waren hier om wat te eten. Op een bepaald moment zeiden ze dat ze niet naar huis konden omdat de bussen staakten, ze vroegen of ik ze naar huis wilden brengen’, aldus Kirisik in De Telegraaf.

Kirisik leende vervolgens zijn auto uit. Vijf minuten na het vertrek ramde de auto een boom, met fatale gevolgen. ‘Ik ben er kapot. Ze kwamen hier vaak, maar werkten niet voor ons’, aldus Kirisik over geruchten dat de jongens als thuisbezorger voor het eetcafé zouden werken.

Reageer op dit artikel