nieuws

Regen aan Nightlife Awards

Café

Nightlife Magazine, vakblad voor discotheekondernemers, reikte samen met KHN, Heineken en Slam! FM deze week in discotheek The Matrixx in Nijmegen voor de vijfde keer de Nightlife Awards uit aan de beste uitgaansgelegenheden en bijbehorende muziekacts van Nederland.

Regen aan Nightlife Awards

De Nightlife Award 07 voor populairste discotheek van Nederland ging naar Bobs in Uitgeest, door de jury vooral geroemd om hun innovaties en veiligheidsbeleid.

Populairste club is de Escape in Amsterdam, internationaal bekend en al jaren toonaangevend in Nederland.

Populairste uitgaanscentrum is de Hollywood Music Hall in Rotterdam die elk weekend recordaantallen bezoekers trekt en zeer goed personeel heeft, plaatsgenoot Baja Beach Club is het populairste danscafé dat volgens de jury al jaren voortrekker is met haar concept.

In dezelfde categorieën werden ook regionale Awards uitgereikt voor Noord- Midden- en Zuid-Nederland en de randstad. Deze en de andere winnaars zijn ook te vinden op de website van de Nightlife Awards.

Dance4Life

Het Nederlandse uitgaanspubliek kon zelf de afgelopen maanden via sms stemmen op hun favorieten. De opbrengst van die sms’jes gaat naar Aidsfonds Dance4life.

Na de publieksronde bezocht een vakjury de goed scorende bedrijven, en beoordeelde ze op aspecten als veiligheid, gezelligheid en innovatie.

Ambassadeur

Naast de locatieprijzen werden ook Awards aan drie muziekacts toegekend. Beste live act discotheek is jumpduo Jeckyll & Hyde, beste live act Nederlandstalig is Jeroen van der Boom en DJ van het jaar werd Ferry Corsten.

Buiten de regen aan Awards benoemde KHN ook een ambassadeur voor de dans- en nachtcafés: Peter van Campenhout, eigenaar van grand-café ’t Lokaal in Delftzijl. KHN prijst zijn inzet voor niet alleen zijn eigen bedrijf maar voor collega’s tot ver buiten zijn regio.

Reageer op dit artikel