nieuws

Regenachtig Utrecht Uitfeest druk bezocht

Café

De start van het culturele seizoen in Utrecht trok ruim 80.000 bezoekers naar de stad. Het Utrecht Uitfeest was dit jaar verdeeld over twee dagen, zaterdag in de vinexwijk Leidsche Rijn en zondag in de binnenstad. Op het nieuwe evenement in Leidsche Rijn kwamen 10.000 mensen af. Dat meldt een woordvoerster van de organisatie zondag.

Regenachtig Utrecht Uitfeest druk bezocht

‘Door het slechte weer zijn er minder bezoekers geweest dan vorig jaar. De meeste activiteiten vinden toch buiten plaats’, aldus de zegsvrouw.

Tegelijk met het Uitfeest was Utrecht ook autovrij. De Autovrije Zondag leverde geen problemen op. Volgens de politiewoordvoerder hielden alle automobilisten zich aan de tijdelijke regels. Ook volgend jaar is er weer een tweedaagse editie van het evenement.

Reageer op dit artikel