nieuws

Rijdende ijsbar op Horeca Relatiedagen

Café

Jägermeister introduceerde eerder dit jaar in navolging van andere koude drankmerken als Absolut hun Ice Bar. De ijsbar van Jägermeister is als enige mobiel, en doet eind deze maand de Horeca Relatiedagen aan.

Rijdende ijsbar op Horeca Relatiedagen

De Moving Ice Bar van de donkere kruidendrankproducent is ingebouwd in een 20 meter lange vrachtwagen, waarin het tussen de -8 en -20 graden is en dames in bikini de drankjes serveren.

In het gevaarte is ruim vijf ton ijs verwerkt omdat alles ervan is gemaakt, van de bar tot het flessenrek en de tafels en zitjes.

In juni introduceerde Jägermeister hun truck in Nederland om er verscheidene festivals mee af te gaan. De sneekweek en Zwarte Cross werden al bezocht, de Horeca Relatiedagen op 24, 25 en 26 september in Hardenberg is de eerste vakbeurs waar de zwarte vrachtwagen zal staan.

Reageer op dit artikel