nieuws

Rookregels buitenland gebundeld in gids

Café

Om duidelijkheid te scheppen over het rookbeleid in verschillende landen, is er een gratis vakantiegids verschenen met alle rookregels in populaire vakantiebestemmingen.

Rookregels buitenland gebundeld in gids

De gids bevat de regels over het wel of niet mogen roken in hotels, restaurants en andere gebouwen in buitenlandse bestemmingen. Zo is roken in een Frans restaurants of Italiaans café verboden en mag in de Dominicaanse Republiek nog overal worden gerookt.

Het vakantiegidsje is gratis te downloaden op de webiste van NiQuitin, de maker van de gids. De NiQuitin vakantiegids geeft naast infomatie over rookverboden per vakantiebestemming, ook praktische en verrassende vakantietips over de landen.

Meer berichten over roken en het naderende rookverbod

Reageer op dit artikel