nieuws

Rotterdam: picknickgevoel op het plein

Café

Het nieuwe Rotterdamse poppodium Heidegger bundelt de krachten met andere ondernemers in het centrum van de havenstad. De uitkomst? Een bijzondere menukaart, aldus de ondernemers. De menukaart maakt onderdeel uit van het Stadsterras in het centrum van Rotterdam. ‘Een terras zoals zovelen. In de zon, in het centrum, leuke bediening, lekker wijn, goede muziek en gezellige decoratie.’ En dus die menukaart.

Rotterdam: picknickgevoel op het plein

Heidegger, Napoli, De Bezorgbeer, a Tast of Vietnam, Asian Glories, Dudok, de Gouden Ton en Dim Daily ontwikkelden samen het terras met de gevarieerde kaart. Bezoekers kunnen genieten van gerechten uit de Aziatische, Italiaanse en Hollandse keuken. ‘Uiteraard wordt dit allemaal op de Rotterdamse manier geserveerd: zo uit de doos. Wat een soort van picknickgevoel geeft, maar dan op het plein.’

Stadspodium-Rotterdam

Het Stadspodium-Rotterdam is sinds 2009 beschikbaar voor alle Rotterdammers. Amateurs en semi-professionals kunnen er optreden, met als doel om iedere Rotterdammer op termijn actief met cultuur in aanraking te laten komen. Bij droog weer verzorgt Heidegger elke zondag een muzikale middag.

Reageer op dit artikel