nieuws

Rutger van Geen Stijl lyrisch over strandober

Café

Volgens Geen Stijl zelf weten ze niet wat hun medewerker Rutger Castricum tegenwoordig ‘allemaal uitspookt’. Toch ontving de provocerende nieuwssite een filmpje van hem. Vanaf Ibiza, want Rutger is lyrisch over een met volle dienbladen door het zand ploegende strandober.

Rutger van Geen Stijl lyrisch over strandober

Geen Stijl schrijft zaterdag op haar site dat ze ‘Rutger nog maar zelden zien op de redactie’. ‘Nu zit ie weer te niksen op Ibiza. Zijn favoriete tijdverdrijf: Manolo’s met een dienblad beoordelen. En daar heeft hij een filmpje van gemaakt. Oberrrrr!!!’

Castricum is lyrisch over één bepaalde ober die hem en andere badgasten al rennende van eten en drinken voorziet. Het filmpje heeft als titel ‘De ober der obers’ gekregen en Castricum zet Simply the best van Tina Turner onder het filmpje. Aan het einde lijkt er door de slow motion beelden van de rennende strandober zelfs sprake van heimelijke verliefdheid.

Reageer op dit artikel