nieuws

Samenwerking Walraven l Sax en InBev

Café

Wijnleverancier Walraven l Sax neemt per 1 december de wijn-importactiviteiten van bierbrouwer InBev voor haar rekening en zal in overleg met InBev een wijnassortiment bieden dat afgestemd is op de wensen van de InBev horecarelaties.

Samenwerking Walraven l Sax en InBev

Wijnleverancier Walraven l Sax en InBev Nederland tekenden hiervoor op 3 november een samenwerkingsovereenkomst. Bart Gijtenbeek, Managing Director Walraven l Sax: ‘Door deze samenwerking verwachten wij zowel meer synergie als schaalgrootte te krijgen. We kunnen het aantal distributiepunten in de horeca flink uitbreiden. Met de komst van twee nieuwe collega’s kunnen we onze slagkracht in de markt vergroten.’

Horecadirecteur Remco Boerefijn van InBev Nederland verwacht met de samenwerking de dienstverlening aan zijn horecarelaties op wijngebied te optimaliseren: ‘Walraven l Sax kan onze klanten uitgebreid adviseren over wijnen en bijvoorbeeld ook wijnproeverijen aanbieden. Ook bieden ze ondersteunende tools, zoals de mogelijkheid om on-line een wijnkaart samen te stellen en een e-learning programma, waarmee de klant zijn kennis op wijngebied kan vergroten.’

Reageer op dit artikel