nieuws

Serge de Voogd gehuldigd tot StrandpaviljoenHeld

Café

Serge de Voogd, medewerker van Strandpaviljoen Berkenbosch in Oostkapelle, is vandaag gehuldigd tot StrandpaviljoenHeld. Met Lindsey en Kim Ludovici van Strandpaviljoen Blue Lagoon in Scheveningen en Sarah Boogaard van Strandpaviljoen Paal 20 op Texel was Serge genomineerd.

Serge de Voogd gehuldigd tot StrandpaviljoenHeld

Serge ontving de meeste stemmen via www.horecahelden.nl en dingt nu ook mee naar de landelijke titel HorecaHeld 2011, die tijdens de Horecava in januari 2011 toegekend wordt.

StrandpaviljoenHeld Serge

In strandpaviljoen Blue Lagoon werd Serge gehuldigd door Bob Schut, directeur SVH.’Ik vind het onwijs gaaf om deze leuke titel te winnen. Op school, op mijn werk en in het dorp heb ik flyers uitgedeeld. Daarna hebben veel van mijn vrienden gestemd, net als gasten en mijn baas heeft me ook gepromoot. Ik volg nu een techniekopleiding maar wil zeker de horeca in en ga daarvoor een opleiding in België volgen. Later wil ik het hotel van mijn ouders overnemen, dit is een stap in de goede richting en de oorkonde ga ik dan zeker daar ophangen!’

Uit de nominatie

‘Serge is een sociaal persoon en creëert een fijne werksfeer. Hij zit nog op school en is pas 16 jaar, maar weet zijn collega’s van jong tot oud te motiveren, inspireren en activeren. Ook legt hij rustig, goed en met veel geduld alles uit. Iedereen wil dan ook graag met Serge samenwerken.’

Een HorecaHeld is…

…iemand die zijn collega’s of medewerkers inspireert, verder brengt en daarmee voor de horeca kan behouden. Denk bijvoorbeeld aan een meester die zijn leerling opleidt, de manager die zijn collega’s inspireert en de gastvrouw die elke dag laat zien hoe je gasten gelukkig maakt. Er zijn veel HorecaHelden. Velen van hen zijn anoniem. Vaak weten HorecaHelden niet eens dat ze bewonderaars hebben. Ze doen gewoon hun werk; elke dag opnieuw.

Reageer op dit artikel