nieuws

Serieondernemer Chiel Jongejan opent nieuwe hotspot

Café

Het Stadhuisplein in Rotterdam krijgt er weer een hotspot bij. Horecaondernemer Chiel Jongejan opent op 17 december zijn zevende horecaonderneming: The VIP Room. Een club met een no-nonsense mentaliteit.

Serieondernemer Chiel Jongejan opent nieuwe hotspot

Het concept van The VIP Room: de hippe kamers voor very important persons, bekend van populaire Amerikaanse tv-series, gemixt met een vleugje dessert glam. Comfortabele banken, flessen champagne op een eigen tafel en goede dj’s achter de draaitafel.

Jongejan: ‘In veel populaire clubs behoren bezoekers in de VIP-kamers tot een zogenoemd eliteclubje. Dat is jammer, want VIP-vertrekken zijn juist voorzien van fijne zetels en eigen tafels met champagnekoelers. Zo ook deze VIP Room waar iederéén welkom is.’

Hij noemt z’n nieuwste zaak ‘het perfecte alternatief voor de huiskamer’. Bezoekers kunnen er een eigen feestje met vrienden creëren. Tafelhoppen om vooral ‘Veel Interessante Personen’ te ontmoeten. Daarnaast is The VIP Room ook gewoon een club waar lekker gedanst kan worden.

De drempel is weliswaar laag, maar zodra bezoekers de trap naar deze basement club afdealen, komen zij in een hippe oosterse 1001 nacht-sfeer terecht. Oosterse prints, zacht fluweel, zilveren details en live entertainment.

Een eyecatcher in de ruimte is het led-plafond en midden in de luxe ambiance staat een speelse glijbaan, wat bezoekers eraan herinnert dat The VIP Room toch echt in down to earth Rotterdam staat. Verder biedt The VIP Room naar eigen zeggen als eerste Rotterdamse club de mogelijkheid van valet parkeerservice aan.

In plaats van de bekende ‘luie’ zondag introduceert The VIP Room de upbeat zondag. Slapen is voor doordeweeks, in het weekend draait het om feest, is de gedachte achter dit concept van Chiel Jongejan. Elke eerste zondag van de maand is er live entertainment en worden er hapjes geserveerd in een relaxte sfeer. De toegangsleeftijd is 21 jaar.

Naast The VIP Room zal Chiel Jongejan in januari 2010 ook club nummer 8 openen aan de Kruiskade in Rotterdam. Jongejan is bedenker van de succesvolle Après Skihut. Daarna is het hard gegaan en opende hij de horecazaken Get Back, Saint Tropez, De Waterskihut en Café Fout.

Reageer op dit artikel