nieuws

Simon Lévelt to go

Café

Koffie- en theeleverancier Simon Lévelt is gestart met een eigen keten van ‘snelle’ koffiezaken. Wie onderweg is, haast heeft of geen tijd om ergens te zitten kan hier in een handomdraai een pittige espresso, echte cappuccino of kop thee halen.

Simon Lévelt to go

Groningen en Utrecht hebben de primeur van de eerste Simon Lévelt To Go’s. In beide steden opende recent een vestiging waar snel een kopje koffie afgehaald kan worden. Naar wens voorzien van een deksel die morsen voorkomt.

Volgens de koffiebrander speelt het bedrijf met To Go in op de groeiende wens van Nederlanders om overal waar ze zijn te kunnen genieten van een goede kwaliteit koffie en thee. Ook onderweg. In de modern ingerichte zaken kan de klant kiezen uit verschillende koffiesoorten op traditionele wijze gezet, en uit een uitgebreide theekaart met zwarte, groene en kruidentheeën. De vestiging in Utrecht wordt op 26 mei officieel geopend. Info op: www.simonlevelt.nl

Reageer op dit artikel