nieuws

Sjoerd Kooistra liet brieven achter

Café

Sjoerd Kooistra heeft volgens zijn advocaat Oscar Hammerstein drie afscheidsbrieven achtergelaten in zijn woningen in Ubbergen, Amsterdam en Groningen. Volgens Hammerstein is er geen twijfel meer mogelijk en heeft Kooistra maandag zelfmoord gepleegd.

Sjoerd Kooistra liet brieven achter

Volgens De Telegraaf is Kooistra maandag gevonden door zijn chauffeur. Hammerstein liet verder weten dat Kooistra de laatste tijd regelmatig is gesignaleerd in de buurt van het huis van Philip de Ridder, de algemeen directeur van Heineken Nederland.

De Ridder zou Kooistra daarop per sms hebben laten weten dit niet wenselijk te vinden. Hammerstein wilde niet ingaan op de inhoud van de brieven van Kooistra.

De politie heeft tot dusver nog geen mededelingen gedaan over de doodsoorzaak van Kooistra. De politie wacht op het autopsierapport. De broer van Sjoerd Kooistra, Klaas Kooistra, liet eerder deze middag weten dat de horecatycoon vermoord is en geen zelfmoord heeft gepleegd.

Reageer op dit artikel