nieuws

Snacks in eerste Nederlandse stadsKiosk

Café

Arnhem krijgt de eerste Nederlandse stadskiosk. Een kiosk zoals we die kennen uit de Zuid-Europese landen, met kranten, tijdschriften, kansspelen, sigaretten, koffie en snacks.

Snacks in eerste Nederlandse stadsKiosk

De StadsKiosk wordt op 10 december om 19.00 uur op het Velperplein in Arnhem feestelijk geopend. StadsKiosk wil niet alleen een economische, maar vooral ook een sociaal maatschappelijke functie in de stad vervullen. Dit schrijft Adformatie.

StadsKiosk maakt deel uit van het franchise portfolio van Retail Development Company (RDC), waar ook de formules The Read Shop, Plantage Books & More, Thuiskantoor en BoekenPartners onder vallen.

Nog 8 tot 10 kiosken openen

Koos Boukens, directeur RDC: ‘Het concept sluit naadloos aan bij de ambitie van RDC om in Nederland de grootste speler te worden in de boeken- en tijdschriftenbranche. Op de eerste plaats bestaande maar ook nieuwe franchisenemers bieden we hiermee een prachtige extra mogelijkheid die al lang op ons verlanglijstje stond. Plan is om in 2009 nog 8 tot 10 kiosken te openen in een aantal steden in Nederland, met een groei naar ca. 20 kiosken in 2010.’

Reageer op dit artikel