nieuws

Snelle herbouw afgebrand Cinq

Café

Daniel de Blok wil het luxe strandpaviljoen Cinq in Rockanje weer zo snel mogelijk opbouwen. Afgelopen week brandde de pas twee jaar oude strandzaak volledig af.

Snelle herbouw afgebrand Cinq

Rijnmond.nl meldt dat de herbouw van Cinq gepland staat voor oktober. Voor die tijd wil De Blok een tijdelijke horecazaak plaatsen om zo toch nog wat omzet te genereren. De gemeente zou hierover niet onwelwillend staan.

Direct na het weekend starten de opruimwerkzaamheden van de volledig afgebouwde strandzaak. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Cinq brandde in de nacht van woensdag op donderdag volledig uit. Door de extreme droogte van de laatste tijd was er de angst dat het vuur zou overslaan naar de duinen. Gasten van een tweehonderd meter verderop gelegen camping werden geëvacueerd.

Reageer op dit artikel