nieuws

Spectaculaire aftrap Leukste Oranjecafé van Nederland

Café

Op de stand van Misset Horeca op de Horecava is woensdagmiddag de officiële aftrap gegeven voor de wedstrijd Leukste Oranjecafé van Nederland. Een nieuw initiatief van het horecavakmagazine en dagblad de Telegraaf. Presentator Toine van Peperstraten zweet nog na.

Spectaculaire aftrap Leukste Oranjecafé van Nederland

De Studio Sport-presentator was namelijk het middelpunt van de aftrap. Die werd door ‘panna king’ Mohammed Boutaka op spectaculaire wijze verzorgd. Op een aangelegd veldje op de Misset-stand omspeelde hij Misset Horeca-hoofdredacteur Martine Zuil en Wim Bohnenn (van partner Telegraaf) en speelde ‘keeper’ Van Peperstraten door de benen (= panna).

Vlak daarvoor had Boutaka (ook zaalvoetballer op het hoogste niveau bij AORC/Lebo) een demonstratie van zijn baltechniek gegeven. Hij zat ook aan tafel bij Van Peperstraten, Zuil, Bohnen en Louise van Nispen (Reed Business/Misset Horeca). Daar werd het nieuwe initiatief uitgelegd.

Iedere ondernemer met een Oranje aangekleed horecabedrijf kan zich opgeven via www.missetoranjecafe.nl. Er zijn drie prijzen; de Telegraaf-publieksprijs (lezers stemmen voor leukste café), die voor Beste Klantenactie en Beste van alle provincies.

Tussen de voorbeschouwing en de wedstrijd van de drie poulewedstrijden waarin Nederland speelt (op 9-13-17 juni) reikt Misset Horeca de special of overall prijzen uit aan de winnende cafés.

Van Peperstraten vroeg de deelnemers aan tafel ook naar de kansen van het Nederlands elftal op het komende EK voetbal komende zomer, in Polen en de Oekraïne. Boutaka ziet Oranje wel nr. 1 worden, Zuil ziet de mannen van Bert van Marwijk na een moeizame poulefase wel reiken tot in de finale, terwijl Bohnen hooguit een kwartfinale voorziet.

Meer over de Horecava:

Reageer op dit artikel