nieuws

Spektakel en topsprekers op Bar:nl

Café

De onderscheidende vakbeurs op het gebied van horeca, dranken en interieurdesign, Bar:nl, vindt dinsdag 3 en woensdag 4 april plaats in de Amsterdam Convention Factory. Met dit jaar veel trends, internationaal cocktailspektakel en veel bekende trendjongens zoals Paul Rinkens, Khalid Oubaha en Laurens Meijer.

Spektakel en topsprekers op Bar:nl

Blikvanger op de vierde editie van Bar:nl is ongetwijfeld Imagine, een grote gezamenlijke stand van de zes founders (Heineken, Piazza d’Oro, Moët Hennessy, Red Bull, Satelliet Meubelen en British American Tobacco) van Bar:nl. De zes bedrijven geven gezamenlijk een futuristische kijk op de horecatoekomst.

Eigenwijze visionair
Verder staan op het programma van het tweedaagse evenement veel nationale en internationale gastsprekers van naam. Zo komt dinsdag om 15.00 uur de eigenwijze visionair Khalid Oubaha aan het woord en vertellen Paul Rinkens (bekend van het spraakmakende hotelconcept Qbic) en Michael Levy de volgende dag om 13.00 uur over hun designervaringen in de hotellerie. Ook komt horecatycoon Laurens Meijer die dag aan het woord.

Cocktailspektakel
Topbartender Ricardo Sporkslede heeft twaalf internationale bartenders gestrikt die Bar:nl extra cachet moeten geven. De zogeheten Bartender Network ShowBar draait twee dagen lang vanaf 10.00 uur op volle toeren en zal de beurs het nodige cocktailspektakel opleveren.

Kruisbestuiving
Verder op de beurs ook weer de Wink’s Wonderbar. Dit jaar zoekt het onvoorspelbare Wink een kruisbestuiving met de recycle-architecten van refunc met als doel 100 procent hergebruikte hospitality. Ook dit jaar weer een stand met het winnende concept van de Satelliet Design Challenge. In tegenstelling tot vorig jaar vindt de finale van het NK Barista dit jaar niet plaats op Bar:nl.

De openingstijden van Bar:nl zijn van 10.00 tot 19.00 uur. De entree bedraagt 20 euro bij voorregistratie op www.barshow.nl.

Zie ook:
Fotoverslag (1) Bar:nl 2006
Fotoverslag (2) Bar:nl 2006
Fotoverslag (3) Bar:nl 2006

Reageer op dit artikel