nieuws

Stappers molesteren drie agenten

Café

Drie politieagenten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag in Oss gewond geraakt aan rug, heup, hoofd en nek door ‘extreem geweld’ van uitgaanspubliek. Volgens de politie begonnen de problemen nadat de portiers van een horecagelegenheid aan de Eikenboomgaard om hulp hadden gevraagd wegens een vechtpartij.

Stappers molesteren drie agenten

Zes mannen in de leeftijd van 19 tot en met 24 jaar uit Oss en Heesch zijn aangehouden. Toen politieagenten arriveerden, werden zij het doelwit van de agressie van de stappers.

Ze kregen van alle kanten klappen en schoppen. Een agent werd naar de grond gewerkt en kreeg terwijl hij daar lag vele trappen verduren. Een verdachte probeerde de keel van een diensthond dicht te knijpen.

De agenten moesten hun wapenstokken en pepperspray gebruiken om het vege lijf te redden. De politiehond beet meerdere mensen, die later aan hun bijtwonden moesten worden behandeld. Uiteindelijk lukte het de politiemensen met eenheden uit andere districten, de rust te herstellen.

Reageer op dit artikel