nieuws

Starbucks komt met eigen oploskoffie

Café

Starbucks, ’s werelds grootste keten van koffiezaken, komt met een eigen oploskoffie om zich te weren tegen de economische crisis. Starbucks wil volgende week dinsdag zijn Via-oploskoffie in New York voor het eerst onthullen en in maart op de markt brengen.

Starbucks komt met eigen oploskoffie

Dat maakte het bedrijf vrijdag bekend. Met de oploskoffie probeert Starbucks nieuwe markten aan te boren en minder afhankelijk te worden van zijn dure meeneemkoffie’s. De oploskoffie zal worden verkocht via de zaken van Starbucks.

Volgens een woordvoerster is het nog niet bekend of Via ook in Nederland op de markt komt. Starbucks heeft drie vestigingen op Schiphol. De keten wil zijn imperium uitbreiden naar de NS-stations.

Reageer op dit artikel