nieuws

Steekincident in Hollywood Music Hall

Café

Hollywood Music Hall is het toneel geweest van een steekincident. Een 17-jarige jongen werd vrijdagnacht in de Rotterdamse discotheek neergestoken. Volgens berichten was het de hele avond al onrustig in de bekende disco.

Steekincident in Hollywood Music Hall

Het slachtoffer is een 17-jarige jongen uit Purmerend. Hij ligt in het Erasmus Medisch Centrum en is buiten levensgevaar.

Volgens het Algemeen Dagblad was het de hele avond al onrustig in Hollywood Music Hall, in 2006 uitgeroepen tot discotheek van het jaar. Om drie uur ’s nachts barstte een ruzie los met een steekpartij als einde.

Door het tumult ontruimde de politie één van de vijf zalen in de discotheek. De politie moest honden inzetten om het onrustige publiek te verwijderen.

Reageer op dit artikel