nieuws

Stekker uit incheckdienst Feest.je

Café

Incheckdienst Feest.je houdt ermee op. Met de Nederlandse variant op het populaire Foursquare zijn de oprichters er ‘niet in geslaagd de kritische massa te bereiken en de app tot een succes te maken’, zo laten ze via hun eigen blog weten.

Stekker uit incheckdienst Feest.je

De bedenkers van Feest.je, een app waarmee kan worden ingecheckt in horecazaken, houden er na twee jaar mee op. ‘Aan elke feest.je komt een einde’, schrijven Aldert Greydanus en Patrick de Laive op hun eigen blog.

‘Na een goed eerste half jaar is de groei gestagneerd door onder andere de opkomst van Foursquare en Facebook Places. We zijn er helaas niet in geslaagd om de kritische massa te bereiken en zo Feest.je tot een succes te maken. We hebben daarom besloten om het feest.je af te blazen.’

Feest.je werd in april 2010 gelanceerd. De variant op Foursquare moest ‘hét locatiegebaseerde sociale netwerk van Nederland worden’. Dat is niet gelukt. ‘Binnen enkele dagen zal Feest.je offline worden gehaald’, aldus de bedenkers.

Eerder dit jaar stopte Facebook al met Gowalla. Deze vergelijkbare locatiedienst werd in 2009 gelanceerd en vorig jaar december overgenomen door Facebook.

Reageer op dit artikel