nieuws

Stivoro: ‘Goed nieuws voor volksgezondheid

Café

De anti-rookorganisatie Stivoro noemt de uitspraak van de Hoge Raad, dat het rookverbod in alle horecagelegenheden geldt, ‘goed nieuws voor de volksgezondheid’.

Stivoro: ‘Goed nieuws voor volksgezondheid

Volgens de organisatie is ‘de weg vrij om de invoering van een totaal rookvrije horeca af te ronden’ en kunnen de inspecteurs van de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) weer op pad om het rookverbod in eenmanszaken te handhaven.

‘Wij zijn blij dat er nu eindelijk juridische duidelijkheid is gekomen’, aldus directeur Lies van Gennip van Stivoro. ‘Wij verwachten dat de minister nu de duidelijke boodschap gaat afgeven dat alle horecaondernemers zich aan het rookverbod moeten houden.’

» Feitenoverzicht rookverbod

Reageer op dit artikel