nieuws

Strandtenten verwachten druk weekeinde

Café

Strandtenthouders langs de Noordzeekust steken vrijdag de handen uit de mouwen om hun etablissementen op tijd klaar te hebben voor de verwachte drukte dit weekend. ,,Het wordt druk, maar dat werd tijd”, aldus Paul Zonneveld van de Nederlandse Vereniging van Strandpaviljoenhouders.

Strandtenten verwachten druk weekeinde

Met temperaturen van 18 (zaterdag) tot 20 (zondag) graden Celsius belooft het een prachtig weekeinde te worden. ,,We hebben een verschrikkelijke winter achter de rug. Iedereen baalde er van dat er geen einde aan kwam. Nu is het dan eindelijk zover en zullen velen naar het strand gaan”, denkt Zonneveld.

De ANWB voorziet dit weekeinde meer drukte op de wegen door het mooie weer in combinatie met enkele grote evenementen. Zo zal het Bloemencorso in de Bollenstreek veel volk trekken en verwacht de ANWB ook voor het slotweekeinde van de eigen Kampeer 10-daagse in Ouderkerk aan den Amstel veel toeloop. ,,Het zal daarbij druk worden richting de kust”, aldus een woordvoerster.

Reageer op dit artikel